Karpars gözünü 2. Lige dikti

Karpars gözünü 2. Lige dikti Karpars gözünü 2. Lige dikti
A- A+
Reklam

Karpars Basketbol Takımı Başkanı Emrah Yaman, Erkekler Büyük Basketbol Ligi(EBBL) D grubu son maçının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Yaman, "EBBL Grubunu Lider olarak tamamladıklarını ve TB2L yolunda emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Şampiyonluk ve TB2L yükseliş yarışıyla ilgili konuşan Başkan Yaman; "Hafta sonu çok önemli bir galibiyet aldık. Toplam 8 maç da 7 galibiyet ve şanssızlık eseri 1 mağlubiyet yaşayarak gruptan lider olarak çıktık. Şampiyonluk ve TB2L’ye yükseliş yolunda emin adımlarla yürüyoruz. D Grubunu lider olarak tamamladık. Çapraz gruptan 2 takımla toplam 4 maçımız kaldı. Onları da kazanmak suretiyle, 6’lı eleme maçlarına gideceğiz. Eleme maçlarında da başarılı olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Boluluların yıllardır beklediği basketbol ateşini biz yakacağız. Başta koçumuz ve teknik ekibimize, oyuncularımıza kısacası emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Bahittin (2 hafta önce)
    Tebrik ederim,başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler